forum E24 Strona Główna forum E24
www.6.com.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
element przy mocowaniu akumulatora
Autor Wiadomość
solaris520 

Wysłany: 29-04-2011, 18:14   element przy mocowaniu akumulatora

Heloł.
Czy jest komuś znany w dowolnym modelu BMW element identyczny z tym, który zaznaczyłem na zdjęciu mocowania mojego akumulatora? (ten zielony, plastikowy dystans na śrubie).

Czy to jest część produkcji BMW? Szukam, szukam i nie znajduję tego drobiazgu w katalogu. Jeżeli ktoś przypadkiem ma to zlokalizowane w realoem (lub gdziekolwiek), będę wdzięczny za naprowadzenie mnie na to.

Jakby co, dzięki.

Lomo 

Wysłany: 30-04-2011, 09:44   

61211356881 niecałe 50zł

solaris520 

Wysłany: 30-04-2011, 12:51   

Podałeś kod zestawu mocowania aku. Ja też właśnie to sprawdziłem w pierwszej chwili poszukiwań tej mojej podkładki, tylko że jak to nie raz bywa w przypadku ETK, Realoem itp. (a tym samym też info w ASO) nie wiadomo, co dokładnie i w jakiej ilości wchodzi w skład zestawu. U mnie ten zielony element występuje w dwóch sztukach (od góry i od dołu), a patrząc w katalogu na mocowanie aku (zarówno w E34, czy E28 lub E24) nie widzę czegokolwiek przy śrubie w ilości x2. (dlatego nie wiadomo, czy to moje zielone tam jest, zresztą do śruby nie dorysowali nawet nakrętki, która jak wiadomo jest).
Dzięki. Może jeszcze ktoś przypomni sobie, że ma lub widział coś takiego, co pokazałem na zdjęciu. Pozdr.

P.S. Cała sprawa z tym drobiazgiem jest taka, że chcę zdobyć jeszcze jedną szt. (i nie wiem, czy styknie po prostu jechać wygodnie z kodem do ASO, czy mam poszukać poza ASO).

Odpowiedz do tematu